Agricultura

Agricultura

agricultura

Agricultura – Reprezinta un domeniu extrem de vast, o meserie practicata din cele mai vechi timpuri care aduce multiple beneficii oamenilor. Pentru a fi realizata la cel mai inalt nivel, in agricultura este nevoie de masinarii si echipamente performante ce sunt capabile sa ofere serviciile necesare sub orice conditie. Vezi aici produse pentru agricultura!

Domeniul agriculturii este un domeniu extrem de complex, iar in toate lucrurile pe care trebuie sa le faci ai nevoie de anumite instrumente mai mici sau mai mari, mai simple sau mai complexe. Pentru ca beneficiile sa fie pe masura, instrumentele si uneltele pe care le utilizezi pentru obtinerea unor foloase diverse trebuie sa fie de calitate si mai ales alese in functie de nevoile specifice pe care le ai pentru fiecare actiune in parte.

Daca faci parte din categoria celor care doresc sa obtina beneficii diverse din munca pe care o presteaza in domeniul agriculturii, vei avea, probabil, nevoie de cateva dintre instrumentele prezentate mai jos. Toate acestea laolalta reprezinta atelierul perfect al celui care a identificat modalitatea perfecta de a-si usura munca la ferma sau in gospodaria extinsa pe care o are.

Daca sunteti interesat/a, aici puteti citi despre casa si gradina.

Instrumente utile pentru cereale

Moara-electrica-cu-ciocanele-nr-8

Daca cultivi cereale de diverse feluri, vei avea nevoie, cu siguranta, de o moara cereale cu ajutorul careia sa macini produsul brut obtinut astfel incat sa obtii faina, malai si altele asemenea. Pentru ca lucrurile sa decurga extrem de rapid si eficient, poti alege o moara electrica cu ciocanele nr. 8 3in1 Micul Fermier. Acest model de moara cereale este unul extrem de complex prin caracteristicile pe care le are, fiind in acelasi timp posibila macinarea cerealelor, a stiuletilor sau a batozei de porumb. Utilizarea acesteia este extrem de usoara, iar uruiala este rapid obtinuta, faramitarea realizandu-se prin forta continua. Designul acesteia face ca uruiala sa fie obtinuta prin introducerea porumbului cu tot cu stiulete, ceea ce face ca procesul de macinare in sine sa fie unul extrem de rapid si usor.

batoza-porumb-3000kg-h-cto3000-fara-motor

In cazul in care doresti o batoza porumb, trebuie sa stii ca aceasta are o functie cu ajutorul careia coceanul este separat de boabe, iar in felul acesta este vorba despre un instrument extrem de util in gospodariile si fermele celor care cultiva acest tip de cereale. Utilitatea sa este remarcata mai ales in cazul fermelor de pasari si de animale, acolo unde o sursa de hrana o reprezinta boabele de porumb. Batoza porumb 3000kg/h CTO3000 fara motor este un model de batoza porumb formata dintr-un ax principal care are in jurul sau alte 4 axe port ciocanele si cu ajutorul careia pot fi procesate aproximativ 3000 de kg de porumb pe ora. Aceasta are in dotare un ventilator care are rolul de a absoarbe pleava si praful, astfel ca mediul de lucru ramane unul curat.

Citeste aici despre aparate de tuns animale.

Instrumente utile pentru recolta de fructe

zdrobitor-fructe-electric

O recolta bogata de fructe inseamna, pentru fermieri si gospodari, o sursa de produse obtinute din acestea, de la dulceturi si compoturi sau sucuri la bauturi alcoolice precum tuica si vinul naturale, de cea mai buna calitate. Pentru obtinerea acestora din urma este nevoie de un zdrobitor fructe care sa faca treaba in mod eficient, astfel incat procesul de fermentatie sa ajunga la punctul dorit intr-un timp scurt.

Cu ajutorul unui zdrobitor fructe electric poti zdrobi diverse fructe sau legume (mere, piersici, pere, cartofi etc), capacitatea acestuia fiind destul de mare, astfel incat sa se poata zdrobi pana la 500 de kilograme de fructe pe ora. Dotat cu un motor electric monofazat de 1100 W si cu un bobinaj din aluminiu, acest zdrobitor garanteaza o utilizare indelungata si un proces al zdrobirii de calitate, materialele utilizate in realizarea lui fiind unele de calitate inalta.

zdrobitor-struguri-electric-micul-fermier

Pentru procesul de obtinere a vinului poti utiliza un zdrobitor struguri electric Micul Fermier, acesta fiind extrem de eficient in scopul pentru care a fost creat. Motorul electric cu o putere de 500 W si capacitatea de productie de pana la 500 de kilograme pe ora fac din procesul de zdrobire a strugurilor o activitate usor si rapid de realizat. Materialele din care este confectionat acest zdrobitor struguri sunt de calitate, acestea fiind protejate de o vopsea anticoroziva care tine departe fiecare parte a masinii de pericolul ruginii.

 

Instrumente utile pentru vegetatie

tocator-crengi-tulpini

Munca la ferma poate deveni  epuizanta cu atatea sarcini de realizat in fiecare anotimp. Vara poate fi considerat anotimpul cel mai solicitant, deoarece pe langa fructele care incep sa se coaca si sa fie gata de recolta si pe langa grija animalelor, apar si sarcini legate de iarba care creste covarsitor.

Daca va intereseaza subiectul, puteti citi aici despre mori si tocatoare.

Si curatenia de primavara sau cea de toamna pot fi solicitante, iar ceea ce ramane in urma curateniei iti poate da mai mult de furca decat curatenia in sine. Pentru a face fata cu o usurinta mai mare unor astfel de sarcini, poti alege un tocator crengi care sa te scape de multe ore de munca dupa ce ai realizat curatenia de primavara sau pe cea dinaintea iernii. Cu un tocator de crengi si tulpini 6,5HP poti toca crengile, frunzisul si vegeatia uscata fara un efort prea mare. utilizarea acestuia este extrem de facila, nefiind nevoie nici de racordare la curent (alimentarea se face cu benzina). Poti folosi acest dispozitiv pentru perioade mari de timp, deoarece motorul in 4 timpi cu care este echipat este extrem de eficient si pare a nu obosi niciodata. De asemenea, stabilitatea acestui dispozitiv este crescuta prin sistemul de rulare lat cu care este prevazut, iar rotile pe care le are fac ca transportarea sa sa fie una usoara.

siscornita-electrica-tocator-fan-coceni

Finalul toameni aduce cu sine si nevoia de a scapa de cocenii nedoriti care au ramas de la obtinerea cerealelor necesare pentru hranirea animalelor sau pentru obtinerea alimentelor, iar o siscornita electrica (tocator fan, coceni) este cea cu ajutorul careia poti realiza acest lucru cu usurinta. Este vorba despre un aparat utilizat pentru tocarea licernei, a fanului si a paielor, usor de manevra datorita designului sau si eficient datorita motorului cu care este echipat. Dimensiunea tocaturii poate fi micsorata pana la 10 cm, astfel ca aceasta poate fi gata pregatita pentru procesul de macinare care ii urmeaza. Un tocator fan de acest fel nu este destinat in vederea obtinerii de uruiala, insa cerealele macinate isi pastreaza valoarea nutritiva complet, data fiind tehnologia avansata care a fost utilizata la realizarea lui. Acesta este stabil, compact si extrem de rezistent, ceea ce ofera posibilitatea unei utilizari indelungate.

Daca sunteti interesat/a, puteti citi aici despre motocositoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *