Bricolaj

Bricolaj

Bricolaj – Acest termen sugereaza practicarea pe lângă gospodărie în timpul liber a tot felul de lucrări mărunte care necesita echipamente suplimentare. Fie ca va ocupati cu bricolajul la nivel industrial sau fie ca doar va atrage aceasta ocupatie, gasiti aici produse pentru bricolaj.

Un proiect de constructie sau renovare este intotdeauna complex, insa pentru a face mai usor toate demersurile necesare in vederea realizarii unei constructii de durata este nevoie de detinerea sculelor si uneltelor potrivite. Orice pas pe care trebuie sa il faci in proiectele de constructie trebuie sa fie bine documentat inainte, iar pentru a te apuca la propriu de treaba trebuie sa te asiguri ca detii materialele si instrumentele necesare in acest sens.

Printre articolele obligatorii pe care trebuie sa le ai astfel incat sa poti face fata cu brio unui astfel de proiect se numara betoniera, diverse masini de insurubat, gaurit sau spart, precum si diverse instrumente de asamblat sau de taiat. Iata mai jos cateva dintre instrumentele pe care ar fi bine sa le detii pentru ca proiectul tau de constructie sau renovare sa fie de succes.

Daca sunteti interesat/a, aici puteti citi mai multe despre fierastrau electric.

 

Betoniera pentru realizarea materialului necesar construirii

betoniera-160l-1000w

O betoniera este, asa cum ii spune si numele, unealta necesara in vederea realizarii de material pentru constructie, respectiv beton. Aceasta poate veni in diverse variante, pentru uz conventional, pentru uz semiprofesional sau pentru uz industrial, iar alegerea unui instrument de acest fel are in vedere realizarea cu usurinta a materialului necesar pentru constructie. Cu ajutorul unei betoniere de tipul Betoniera 160L 1000W vei reusi sa obtii cu mare usurinta materialul pentru turnarea sapelor sau pentru realizarea fundatiilor, aceasta avand putere mare si fiind, in acelasi timp, stabila si echilibrata, astfel incat sa o poti manevra cu usurinta.

Utilizand un astfel de instrument, vei reduce considerabil costurile pentru obtinerea betonului necesar construirii, poti prepara si cantitati mici de beton, pentru lucrari mai mici, dar si cantitati mai mari, pentru lucrari de consolidare, iar marele avantaj este dat de faptul ca ai un control direct asupra materialului pe care il pregatesti, astfel incat acesta sa fie unul de calitate, potrivit pentru constructii durabile.

In cazul in care este vorba despre proiecte de realizare a gardurilor bordurate sau din sarma impletita, poti avea nevoie si de Plasa umbrire 1,5m*50m 120g. Aceasta este rezistenta la diverse intemperii si are o rezistenta crescuta la expunerea solara, fiind tratata in acest sens pentru a rezista radiatiilor UV. O astfel de plasa umbrire poate fi folosita fie pentru umbrire, fie pentru mascare sau camuflaj garduri, fiind recomandata mai ales pentru acoperirea gardului inainte de montarea modulelor cu frunzele de gard viu.

Aici puteti citi mai multe despre scule de mana.

 

Instrumente pentru gaurire/infiletare sau spargere

ciocan-rotopercutor-detoolz-2-2j-cu-acumulator-20v-4ah

 

Aceste unelte sunt indispensabile din orice proiect de constructie, deoarece alternativele lor care constau in operatii manuale sunt consumatoare foarte mari de timp. Detinerea unui Ciocan rotopercutor Detoolz 2.2J cu acumulator 20V/4Ah este ideala pentru realizarea operatiilor de rotopercutie, daltuire sau gaurire, avand posibilitatea de a-l utiliza pe diverse materiale, de la lemn sau metal la plastic si ceramica. De asemenea, cu ajutorul unui astfel de instrument ai posibilitatea de a face actiunile de insurubare din proiectele de renovare sau constructie. Materialele din care este realizat acest ciocan rotopoercutor sunt unele de calitate, facand ca acesta sa fie robust si sa aiba o durata de viata extinsa, iar utilizarea este facilitata de manerul din cauciuc moale care permite o prindere sigura si usoara.

masina-gaurit-insurubat

De asemenea, pentru operatiile de gaurire sau insurubare poti utiliza o Masina gaurit/insurubat percutie acumulator 20V/4A. Aceasta bormasina este utila pentru operatiile de insurubare piulite sau suruburi alaturi de pistol de lipit pentru proiectele de renovare sau realizare de constructii noi. O astfel de masina este ideala pentru o utilizare rapida si eficienta, dat fiind ca modelul este unul compact, poate fi manevrat cu usurinta, iar designul sau si materialele din care este realizata duc la siguranta si confort sporit in utilizare.

 

Instrumente pentru taiere, slefuire, polizare

Fierastrau-circular-electric-480W-85mm

La fel de necesare ca instrumentele de gaurire, spargere sau insurubare, si uneltele de taiere, slefuire sau polizare sunt importante atunci cand vine vorba de proiectele de constructie sau de renovare. Acestea sunt eficiente mai ales in ceea ce priveste timpul in care pot fi realizat astfel de actiuni, ajutand la realizarea rapida si eficienta a sarcinilor de lucru. Cu un Fierastrau circular electric 480W 85mm poti taia in siguranta diverse materiale – lemn, plastic, gresie, compozit, modul in care este acesta realizat fiind ideal pentru o manevrare sigura si confortabila. Taierea materialelor diverse devine astfel mai sigura si mai rapida cu un fierastrau electric de acest fel, utilizatorii avand posibilitatea de a folosi un instrument cu care pot taia in linie dreapta, fara a se umple de praf si fara a se chinui prea mult.

Puteti citi aici mai multe despre motocositoare.

slefuitor-detoolz-extensibil-pentru-pereti-cu-aspirator-si-sac

Pentru operatiile de slefuire poti folosi Slefuitor Detoolz extensibil pentru pereti cu aspirator si sac, un instrument extrem de usor de utilizat care iti este de ajutor pentru curatarea sau slefuirea peretilor si tavanelor, fie ca este vorba despre constructii noi sau despre proiecte de renovare a constructiilor deja existente.

Modul in care este acesta conceput este unul avantajos pentru o slefuire rapida si eficienta, fiind ideal mai ales pentru cei care vor sa scape de praful facut atunci cand slefuirea peretilor se realizeaza manual. Mai mult decat atat, timpul de realizare a operatiunii de slefuire in sine cu ajutorul unui slefuitor pereti de acest fel este unul considerabil.

polizor-unghiular-1200w-125mm-cu-maner-lung-dz

In cazul in care este nevoie de slefuirea unor materiale metalice sau din piatra, poti utiliza Polizor unghiular 1200W 125mm cu maner lung DZ. Acest polizor este ideal pentru operatiile de slefuire sau polizare a materialelor metalice sau din beton si poate fi utilizat chiar pentru periere sau sablare daca este utilizat in combinatia corecta, cu accesoriile potrivite. Designul compact si dubla izolare fac ca acest articol sa fie recomandat pentru o utilizare sigura si eficienta, dat fiind ca are in acest fel un grad ridicat de protectie impotriva riscului de electrocutare, precum si tot ceea ce este nevoie pentru o utilizare ergonomica.

Toate aceste instrumente sunt extrem de utile pentru toate proiectele mai mari sau mai mici de constructii, fiind nu numai de calitate, ci si extrem de eficiente, mai ales in ceea ce priveste scaderea timpului efectiv de lucru. Este recomandata utilizarea acestora conform indicatiilor specifice, iar beneficiile obtinute sunt unele nemasurate, atat in ceea ce priveste timpul de realizare a lucrarilor, cat si in ceea ce priveste calitatea proiectului final.

Daca va intereseaza, cititi mai multe despre betoniere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *